JOBBA HOS OSS

LEDIGA PLATSER

Vi utvecklas kontinuerligt och håller därför ständigt utkik efter nästa kollega. Personerna vi söker har en bakgrund och erfarenhet som kompletterar oss och matchar vår framtida utveckling. Har du det? Känner du någon som har det?

VEM SÖKER VI?

Utvecklare med intresse av och gärna erfarenhet från system för värdepappershandel, fondtorg, portföljsystem eller liknande. Du är duktig inom .Net, SQL Server, HTML5, D3JS – men vill bli bättre genom att möta nya utmaningar och nya kollegor.

Verksamhets- och systemspecialister med erfarenhet inom bank/finans/försäkring. Du har högskoleutbildning som kombinerar ekonomi/finans/matematik/IT, eller motsvarande erfarenhet inom bank, finans eller försäkring. Hos oss bygger du ny kunskap och större nätverk.

ATT JOBBA PÅ DPC

Vi är en mötesplats och verkstad för information och kunskap om kapitalförvaltning, vad gäller såväl det finansiella som det verksamhetsmässiga och tekniska. Därför finns en stor potential för våra medarbetare att skaffa sig unik erfarenhet och kunnande, och ett större nätverk.

Vi är en verksamhet som ständigt utvecklas, och gillar när det går fort från ord till handling. Vår verk­samhet är växande och dynamisk med högt tempo.

Hos oss trivs du om du är nyfiken, affärs­orienterad, på­litlig, noggrann, ansvarstagande och ödmjuk. Gärna problemlösare, med förmågan att tänka kritiskt och bidra med egna idéer.

VAR FINNS VI?

Vårt kontor ligger vid Stureplan i Stockholm, och många av våra kunder finns i närheten – men vi gillar flexibilitet och har flera medarbetare som under delar av veckan jobbar på distans.

Låter det intressant? Tag en lunch med oss!